About me

1

ABOUT ME

 

15 jaar als orthopedisch hoefverzorger en hoefsmid heeft mij heel wat ervaring opgeleverd. Jaren lang heb ik telkens naar de beste manier gezocht om paarden te helpen.

30 jaar opleiding geven in het onderwijs, zowel aan leerlingen die een beroep wilden leren, als aan zij die wilden les geven, dat zet je ook niet zomaar aan de kant.

Vorige twee gecombineerd met de fotografiemicrobe, zorgt er voor dat ik via tekst en beeld mijn opgedane kennis ter beschikking wil stellen van wie nood heeft aan meer info.

Vandaar dat ik teksten en foto's ter beschikking stel aan wie ze wil gebruiken als educatief materiaal. 

Of je het wel of niet met mijn methode eens bent maakt niks uit. Het hoogste doel is een paard op zijn eigen beste manier te laten lopen. Liefst met zo weinig mogelijk hulpmiddelen maar als het moet, dan moet het op een wel overwogen manier met alleen aandacht voor het paard. Vandaar mijn ontwikkelde methode van anatomische hoefverzorging. 

 

Kijk gerust rond en gebruik wat je nodig hebt.

De teksten en foto's zijn niet hier geplaatst met de bedoeling dat jij er winst op maakt. Ze zijn en blijven mijn eigen foto's en de rechten horen bij mij. Maak bij gebruik gewoon een vermelding naar mijn website www.paardenhoeven.be 

 

Graag hoor ik van jou of en waar je gebruikt kunt maken van dit educatief materiaal.

 

Geniet er van!

 

"Ik kan 1000 foto's maken van slechte hoeven, ik heb er nog maar weinig kunnen maken van de perfecte hoef onder het perfecte paard"

 

Rik Gadeyne, november 2017

info@paardenhoeven.be 

 

 

GET IN TOUCH

Email: rik@paardenhoeven.be 

© Copyright. All Rights Reserved.